Wednesday, 8 June 2016

الفراخ المشويه في الفرن تحففففففففففففه


المقادير : فرخه متقطعه بصله 2 فص توم ملح وفلفل وقرفه وقرنفل فلفل اخضر ورق لورا حبهان خل ليمون الطريقه :_ نغسل الفرخه جيدا بالملح والدقيق وننقعها ف الخل لمدة ربع ساعه ..... نقطع الفرخه ونعمل فيها ثقوب كتييييير عشان تتشرب التتبيله جيدا ؟..... نطحن الحبهان وورق اللورا قطع البصل ف الخلاط (انا عاوزه العصير بتاع البصل ) ده اللي يهمني ويديني الريحه ... نفرم التوم مع البصل نضع البهارات حسب الحاجه ونخلطهم مع البصل والتوم والليمون والخل ندخلها التلاجه ليله كامله تاني يوم .... نخرجها من التلاجه وندهن الوش بعسل وليمون وملح وفلفل ونضعها ف الفرن حتي تستوي وهي متغطيه بورق زبده او ورق فويل ... ثم نكشف الوش ونحمرها ^_^ وبالف هنا وشفا ^_^

No comments:

Post a Comment