Friday, 11 March 2016
بسكويت الجبن ( سناكس السهره اللذيذ)
2 ونص كوب دقيق
كوب مليان جبنه بيضا اسطنبولى
كوب ذبده بحراره الغرفه
رشه ملح
( المقادير فالصوره لكوبين دقيق بس)
خلط كل المكونات مع بعض كويس اوى ونتاكد من اختفاء الجبنه والذبده
الخلط يكون بسرعه عشان الجبنه متدوبش
مش محتاجين نعجن مجرد دمج للمكونات
هتكون عندنا عجينه لينه بتلزق شويه\
هنشتغل بالعجينه علطول مش محتاجه ترتاح
نفردها على سطح مرشوش دقيق بسمك رفيع وتقطع اصابع
ترص فى صينيه مفروشه ورق ذبده
هنا عملت صينيه حجم صغير
ندهن الوجهه بلبن او بيضه مخفوقه
نرش الوجهه بحبه بركه او سمسم او كمون او ملح خشن او يانسون او شطه او توابل البطاطس
تدخل فرن على حراره من وسط لعاليه حتى تاخد لون ذهبى من اسفل ثم نفتح الشوايه ونراقبه
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment