Tuesday, 23 February 2016

صينيه البطاطس البيضا بالدجاج والخضار


بصله وسط

فصين ثوم 
حبه طماطم كبيره 
حبه فلفل رومى كبيره
ملح وفلفل وبهارات مشكله 
مكعب ماجى بيتى
وطبعا
دجاجه مقطعه ارباع ومغسوله ومتصفيه كويس
و٣ حبات بطاطس وسط




نضرب كل المكونات فى الكبه ماعدا البطاطس والدجاج طبعا :))

نقطع البطاطس شرائح بسمك وسط




نضيف نصف كميه خليط البصل ونقلبه مع البطاطس كويس جدا




نضع قطع الدجاج على البطاطس ونضع عليها باقى الخلطه ونتبلها كويس بالخليط من الخارج ومن تحت الجلد
نضيف ربع كوب ماء
نغلفها اولا بورق ذبده ثم فويل ( هقول تانى فويل مباشر للاكل خطر جدا)


تدخل الفرن حتى تستوى ثم نرفع الورق ونحمر الوجهه


وبالهنا والشفا :))

No comments:

Post a Comment