بصي ياستي الطريقه سهله وبسيطه
المقادير :
بصله متوسطه الحجم متقطعه
ارز حسب الحاجه
الميه وهتزودي ع كل كوب رز كوب ونص ميه
كاري وبهارات
الجمبري
سمن او زيت
الطريقه
نسخن السمن ع النار في حله ونضع فيها البصله حتي تحمر ثم نضع الجمبري والكاري والبهارات ونقلب لمدة دقيقتين ثن نضع الماء ونتركها تغلي
نحط لرز عليهم بعد غسله طبعا ونضع فوقه الملح
ونتركه حتي يتشرب الماء
ونتركه يستوي وبالهنا والشفا
ملحوظه لو عايزه تضيفي خضروات معاه ضيفيها وقت مابتحطي الجمبري بس سويها اول ع النار
المقادير :
بصله متوسطه الحجم متقطعه
ارز حسب الحاجه
الميه وهتزودي ع كل كوب رز كوب ونص ميه
كاري وبهارات
الجمبري
سمن او زيت
الطريقه
نسخن السمن ع النار في حله ونضع فيها البصله حتي تحمر ثم نضع الجمبري والكاري والبهارات ونقلب لمدة دقيقتين ثن نضع الماء ونتركها تغلي
نحط لرز عليهم بعد غسله طبعا ونضع فوقه الملح
ونتركه حتي يتشرب الماء
ونتركه يستوي وبالهنا والشفا
ملحوظه لو عايزه تضيفي خضروات معاه ضيفيها وقت مابتحطي الجمبري بس سويها اول ع النار
No comments:
Post a Comment