Monday, 2 May 2016

سلطه الرنجه اكلة شم النسيم

نخلى الرنجه من الشوك ونقطعها قطع صغيره
نقطع طماطم وبصل وفلفل اخضر او الوان قطع صغيره جداااا
نضيف الرنجه للخضار المقطع
نعصر ليمون كتييير
نضيف طحينه من العلبه
ثم نضيف الخل ونقلب ونزود حسب الرغبه 
اخر شىء نضيف الزيت ونقلب حتى تختلط كل المكونات كويس
ويفضل تدخل الثلاجه ساعه قبل التقديم
وتقدم 
وممكن نضربها بالهاند بلندر وهيكون عندنا احلى معجون رنجه للسندوتشات
وبالهنا والشفا :))

No comments:

Post a Comment