المقادير
1كيلو فلية دجاج
زبادي وعصير ليمون خل بهارات فلفل اسود ملح بصل شرائح فلفل الوان شرائح طماطم وشرائح بصلوزعتر وروزماري وجنزبيل فريش
الطريقة
تغسل الفلية جيدا ويقطع شرائح رفيعة ويوضع في الزبادي والخل والبهارات السابقة لمدة 6 ساعات
ملحوظة يوجد تتبيلة اخري هي
مستردة وزيت وعصير ليمون وبهارات وزعتر وروزماري ملح وفلفل اسود
وتتبيلة اخري
زبادي مع 2معلقة صلصة مع ثوم مفروم مع فلفل اسود بهارات مع كركم كاري مع زيت
الطريقة
نضع قليل من الزيت في طاسة تيفال علي النار ثم نضع شرائح الدجاج وتشوح قليل ثم نضع شرائح البصل والطماطم والفلفل الالوان والزعتر الفريش والروزماري والجنزبيل الفريش وتقلب حتي يزبل الخضار قليل وتقدم بالهنا
No comments:
Post a Comment