المقادير
2 م صغيره ملح
م ص كزبره مطحونه
م ص شمر
م ص بابريكا
برتقاله
3 غصن روزماري
م كبيره عسل نحل
الطريقه
نشرح البطه من علي الجلد تشريحات بسيطه
نضع التوابل عليها ونضع جواها قشر البرتقال والروزماري
ندخلها التلاجه لمدة يوم كامل ثم نخرجها لتاخذ درجة حرارة المطبخ ونضعها في صنينه ونغطيها بورق فويل ونخلها فرن حار لمده ساعه
بعد ساعه نخرجها ونرفع الفويل وناخد جزء من الدهون اللي نزلت من البطه ونخلطها مع عصير البرتقال ودبس الرمان وندهن بيه البطه
ندخلها الفرن مره اخري ونظل نكرر عملية الدهان كل ربع ساعه لمدة ساعه تقريبا لحد مانوصل للون المطلوب وبالف هنا وشفا
وااااااااااااااااو ريحه وطعم جنان ^_^
No comments:
Post a Comment