نضع صدور الدجاج بين طبقتين من البلاستك أو الكلينج فيلم
نقوم بالدق عليها بمدق اللحوم حتى تصبح رفيعه وكلها سمك واحد
الدق يكون بحرص حتى لا يتقطع لحم الدجاج
نبهرها ملح وفلفل اسود وثوم وبصل بودره وزعتر جاف
الحشو :
جبن قشقوان او موزريلا او اى جبنه تفضليها أو حتى خليط اجبان
شرائح رومى مدخن ( تركى)
زيتون اخضر
وممكن نضيف اى اضافه مفضله
نفرد شريحه الدجاج ونفرد عليها شريحه التركى
نبدأ نلفه رول بالشكل ده مع الضغط لجوه عشان تكون محكمه
نغطيها بالدقيق كويس
ثم فى خليط بيض ولبن
ثم خليط من البقسماط ( انا استخدمت خلطه الفيجيتار بتاعتى وهتلاقىها هنا على المدونه)
تدخل الثلاجه ساعه على الاقل
تقلى فى زيت سخن وزير
نتركها بدون تحريك حتى تتحمر من اسفل ثم نقلبها مره وحده
قلبتها وهديت النار لوسط حتى تستوى كويس
ترفع على ورق مطبخ
وتقدم فورا سخنه
الجبنه سايحه والدجاج مقرمش يم يم يمييييي
الجبنة سايحة والدجاج مقرمش يمىيمىيمى
ReplyDeletedelicious ^_^
Delete