Wednesday, 20 April 2016

باتيه الجبنة والزتون والزعتر

المقادير .. 3 كوب دقيق .. نص كوب لبن دافئ .. ربع كوب زيت. معلقة ونص كبيرة خميرة فورية .. معلقة عسل نحل ممكن سكر . معلقة بيكنج بودر . علبة زبادى الحشوة جبنة وزعتر وزتون
نعجن المقادير كلها مع بعض ونسيبها ترتاح ساعة وبعدين نفردها ع الرخامة مستطيل ونفرد الحشوة ونلف رول زى السينابون براحة خالص ونقطع مسافة 3 صوابع ونسيبها ترتاح ربع ساعة وندهن وشها ببيضة ورشة نسكافيه وتدخل على 180درجة ع الرف الوسط

No comments:

Post a Comment