Tuesday, 12 April 2016

بطاطس بزيت الزيتون والاعشاب❣❣❣


لمكونات بطاطس صغيره جداااا او بطاطس كبيره ونقطعها مكعبات صغيره بعد السلق ثوم مفروم ، زيت زيتون ملح ، فلفل ، بهارات ، ريحان مجفف، زعتر مجفف ، كمون ، كزبره نسلق البطاطس فى مياه وملح ٣/٤ سلق لسهوله التقطيع ومتتهريش فى التشويح ويفضل بطاطس صغيره جدا ولكن للاسف مش متوفر عندى فاستخدمت الكبيره وقطعتها بعد السلق مكعبات متساويه فى طاسه شويه زيت زيتون ثم نضيف الثوم المفروم ونشوح حتى يصبح شفاف نضيف البطاطس ونقلبها مع الثوم نضيف بهارات وريحان وزعتر مجففين نضيف ملح وفلفل ورشه كمون وكزبره نقلب المكونات حتى تتغلف البطاطس بالتوابل ونتركها على نار هاديه من ٥ : ١٠ دقايق مش هتاخد وقت لانها تقريبا مستويه قدمتها مع كبده مشويه

No comments:

Post a Comment